Лейди Би и Бобо избират Мис Панагюрище 2013

Булевард

08-02-2013, 10:20

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Най-красивата девойка на Панагюрище ще бъде избрана на 9 февруари

Красивото балканско градче Панагюрище ще посрещне куп звезди, които ще се включат в конкурса Мис Панагюрище 2013. Утре, 9 февруари, ще стане ясно коя ще бъде девойката, която ще се окичи с короната на церемония в местен хотел.

Специални гости, както и част от журито, ще бъдат певците Лейди Би и Бобо, който се сдоби с три статуетки на провелите се преди два дни хип-хоп награди.

Сред оценителите ще се включи и Мис Силикон 2010 Гери Райчевска, а горещата Джулиана Гани-Best Erotik Model за 2012, ще влезе в ролята на ко-водеща.

Общо 12 момичета между 16 и 25 години ще се борят в надпреварата, която ще им донесе парични и материални награди. Претендентките ще преминат през три тура, които включват дефиле на спортни облекла, бельо, а в третата част ще се разходят по котешката пътечка с официалните рокли на дизайнера Стоян Радичев.

Любопитен е факта, че победителката от първото издание на конкурса Мис Панагюрище през 2011 година, Нора Шопова, вече е един от най-търсените модели на модна агенция "Ивет Фешън". Друга участничка от първото издание, Велислава Ангелова, пък вече може да се похвали с първата си роля в родния сериал "Под прикритие", който се излъчва по БНТ.