Новият Джеймс Бонд ще се изяви и на театрална сцена

Арт и Стил

08-02-2013, 14:01

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Даниел Крейг и съпругата му ще играят заедно в постановка

Новият агент Джеймс Бонд – Даниел Крейг ще участва в пиеса със съпругата си Рейчъл Уайз.
 
Двамата актьори, които се ожениха през юни 2011 г., водят тайни преговори да участват в пиесата на Харолд Пинтър "Предателство", която ще бъде поставена на Бродуей в Ню Йорк. Пиесата, която е написана през 1978 г., разказва чрез обърната във времето хронология историята на издателя Робърт, чиято съпруга Ема, работеща в художествена галерия, има извънбрачна връзка с приятеля му Джери, литературен агент.

Все още не е ясно кой ще изиграе ролята на Джери. Британският вестник "Дейли Мейл" съобщава, че режисьор на пиесата ще бъде Майк Никълъс, който миналата година възроди на Бродуей спектакъла "Смъртта на търговския пътник" на Артър Милър.

Пиесата ще бъде дебют на Рейчъл на Бродуей. През 2009 г. актрисата участва в пиесата "Трамвай желание" в лондонския театър Уест Енд и тя беше приета възторжено от критиката. Същата година Даниел се появи на театралната сцена в Ню Йорк в пиесата "Непрестанен дъжд". Не е ясно колко време ще се играе "Предателство", нито кога ще бъде премиерата на спектакъла, но Крейг трябва да започне снимките на 24-я Джеймс Бонд догодина.