Нефтохимик играе с Хасково на Кампуса

Спорт

08-02-2013, 13:51

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Oт ръководството на клуба разкриха, че има още покани за контролни срещи от различни български отбори

Предварително планираната контрола за стадиона в Нова Загора в събота между отборите на Нефтохимик и Хасково,  ще се играе на Кампуса до Сарафово от 15 часа.  До това решение стигнаха треньорските щабове на двата тима, които се съобразиха с неблагоприятната метеорологична прогноза за времето у нас. Отново морето се оказа най-доброто място за провеждане на приятелски мачове в подготвителния период, поради мекото време и добрите теренни условия.

Нефтохимик провежда нормален тренировъчен процес, като след мача с Мастер единствено Енамуил Манев и Стамен Ангелов имат оплаквания, но те ще отминат до седмица – две, според прогнозата на медицинския щаб на отбора.

След контролата с Хасково Нефтохимик ще почива в неделя, а от понеделник тимът подновява тренировки. До края на подготвителния период предстоят да се изиграят още пет контроли по програма, но има вариант мачовете да станат и повече, т.като от ръководството на клуба разкриха, че има няколко покани за нови контролни срещи от различни български отбори. В този случай наставникът Димчо Ненов може да използва два различни състава за всяки от допълнителните срещи. Все пак те ще станат факт, ако времето е хубаво, а температурите положителни, за да не се рискува ни най-малко здравето на футболистите.