Съдът в Благоевград не даде ход на делото срещу майката и снахата на Бербатов

Крими

08-02-2013, 16:40

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Двете са на съд заради нападение над репортерка

Районният съд в Благоевград не даде ход и отложи за 12 февруари делото по указа за борба с дребното хулиганство срещу майката и снахата на Димитър Бербатов - Маргарита и Димитричка.

Повод за отлагане на делото е ангажимент на адвокат Албина Анева по дело в София, която е защитник на Бербатови, както и лични причини, които възпрепятстват Маргарита Бербатова да присъства на делото, съобщава БГНЕС.

Според предоставените данни главната сестра на МБАЛ-Благоевград била днес на погребение на служител на болницата.

Делото по указа за борба с дребното хулиганство е образувано по жалба на репортерката от Благоевград Бетина Апостолова.

Както е известно, на 30 януари, когато бе рожденият ден на футболиста на Фулъм Димитър Бербатов, към 17 часа служители на ГДБОП спират за проверка на ул. "Пере Тошев" лек автомобил "Сеат", управляван от Асен Бербатов, брат на Димитър Бербатов.

Акцията на антимафиотите е по досъдебно производство, като неофициално те претърсват Асен и дома му за наркотици.

Репортерката на в-к "Струма" прави снимка на акцията, след което по думите й върху нея на два пъти се нахвърлят съпругата на Асен – Димитричка Бербатова и майката Маргарита.

Те издърпали и хвърлили на земята чантата й, блъскали са я, нанесли са и удари. След внасянето на жалбата, Бербатови завеждат дело срещу Апостолова, с мотива, че тя е изрекла обидни квалификации по техен адрес.