Серия от мачове на Кампуса днес

Спорт

09-02-2013, 13:25

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

От 13 часа на изкуствения терен на Кампуса започва двубоят между Мастер и Созопол

Двубоите на новоизградената база на Черноморец Бургас  до Сарафово през днешния ден привличат вниманието на привържениците на футбола от региона. Истински ден на най-популярната игра ще бъде  9-ти февруари.

Сутрината се игра една среща при юношите младша възраст. В двубоя малките шейхове на треньора Георги Иванов, родени през 1996/97 година се наложиха над по-малките с година акули, водени от Станимир Димитров с 3:0. Головете за победителите отбелязаха Емил Димитров, Пламен Христов и Георги Енчев. На малките футболисти предстоят нови срещи помежду им, а идната седмица юношите на Нефтохимик ше се срещнат и с Несебър.

От 13 часа на изкуствения терен на Кампуса започва двубоят между два от отборите, които желаят да запишат сериозно присъствие в Югоизточната В група, а и да опитат да преминат в по-горната Б дивизия – Мастер срещу Созопол. 

От 14 часа е началото на мача между елитните Черноморец и Берое, който ще се играе на основния затревен терен на Кампуса.

В 15 часа започва последната за деня контрола, която също ще се играе на спортната база. Тя противопоставя отборите на Нефтохимик и Хасково.