Безопасни техники за любов под душа

Животът

09-02-2013, 14:59

Автор:

24 часа

Всичко от Автора

Без да твърдим, че откриваме топлата вода, ще се опитаме да ви предложим някои малки подобрения за секса под душ

Bече осквернихте масата в кухнята, правихте го върху клавиатурата на бюрото, на пода в хола, по коридорите, къде ли не. Време е за изненада. Щом сте се любили на всички тези места, едва ли сте пропуснали банята. Без да твърдим, че откриваме топлата вода, ще се опитаме да ви предложим някои малки подобрения за секса под душа. Ще се уверите, че малките детайли са голяма работа.

Преди да започнем, нека проверим няколко прозаични неща.

1. Чиста ли е банята? Нали се сещате - косми и мухъл по ръбовете на плочките или пък жълта засъхнала плака не са най-добрата пътна настилка към нирваната.

2. Тя гримирана ли е? Представете си какво ще стане с целия този макиаж, когато туш, спирала, фон дьо тен протекат и се смесят като кални реки по страните й. Да, знаем, че е смешно! Но този път целта е да останете концентрирани върху тайнството на любовта, а не да си играете на “Къщата на духовете”. Ако не е прекалила с пластовете козметика, няма страшно. Малко черно под очите дори би могло да придаде секси безпомощност на момичето.

Щом са налице двете условия - чиста баня и чисто лице, може да започваме.

Номерът е не да се намъкнете заедно в банята, под предлог че ще си търкате един на друг гърбовете. Това всеки го знае.

Този път началото на сесията е на сухо - сред чаршафите, на канапето или където ви е удобно. Ако разполагате с меча кожа пред горящата камина, може и да не ви се иска да мърдате оттам, но нейсе.

Тъкмо преди да проникнете в нея, се извинявате, че трябва нещо да направите, и отивате в банята. Запалвате няколко свещи, които предварително сте подготвили. Пускате душа да тече, като нагласяте водата на идеалната температура. Загасяте лампите и се връщате при нея. Ако умеете да се контролирате и сте сигурни, че няма да изстреляте залпа преждевременно, прониквате в нея за минута-две. След което прекъсвате, хващате я за ръка и я отвеждате в банята. През това време

парата е създала вълшебна атмосфера в осветеното от свещи помещение.

Под душа не започвайте веднага да я помпате като обезумял чекиджия. Удължете сексуалното изживяване, защото в този момент имате възможност да издигнете еротиката на съвсем друго ниво. Ще разберете, че сте на прав път, ако усетите, че сте в състояние, подобно на транс. Действайте бавно и се наслаждавайте и на най-малкото усещане.

Вместо да я любите, изкъпете я. Измийте я нежно отвсякъде с ароматен сапун (който сте подбрали предварително и много внимателно, за да сте сигурни, че и на двамата ви харесва). Обърнете я с гръб към себе си и започнете от горе на долу. Насапунисайте с гъба раменете, кръста, дупето, задната част на бедрата и дори стъпалата. Както сте в краката й, минете отпред и започнете да се изкачвате към корема и гърдите. Не пропускайте нищо. Обтрийте нежно и ръцете, и шията. Намажете със сапун ръката си и нежно и старателно измийте и вулвата.

Позволете й на свой ред да се наслади на тялото ви. Дайте й гъбата или, ако имате две, може и да се отдадете на симултанно взаимно къпане.

Вече обвити в пяна, може да влезете под душа. Предлагаме ви следните позиции за безопасен секс под течащата вода.

Кучешката. Тя е обърната с гръб към вас, наведена и подпряна с ръце на плочките. Прониквате в нея, като оставяте струята на душа да бие по дупето й. Не е добра идея да използвате сапуна вместо лубрикант и

да влезете във вагината й с разпенен член

Ще я подлютите. Лигавицата на влагалището е много нежна.

Може би трябваше още в началото да се спрем на въпроса за лубрикантите под душа. Чудесно е, когато сме добре измити и водата ни облива отвсякъде. В същото време тя отмива и естествените сокове, които организмът произвежда, за да служат като смазка. В случай че използваме презерватив, водата ще отмие и неговия хлъзгав слой. Това ще увеличи триенето и съответно риска от скъсване. Да не говорим, че сношението би било некомфортно и недостатъчно приятно.

Едно от най-полезните неща под душа е силиконовият лубрикант. Първо, защото е съвместим с латекса на презервативите (те не бива да се използват с овлажнител на маслена основа). Второ, защото има уникалното свойство

да става все по-лигав, колкото повече го мокриш

Акосте силен, а любимата ви - лека, вдигнете я за задните части, подпрете гърба й на плочките и действайте. Душът - стига да е поставен достатъчо високо, може да тече върху телата ви. Това създава ненормално, малко неудобно усещане на борба със стихията, което придава различен нюанс на секса. Бъдете по-нежен, защото коравата стена доста убива. Ако партньорката е по-слаба, може да завърши турнира насинена.

Избягвайте да подпирате дупето й на умивалника, защото може да не е закрепен добре. Ако падне и се счупи, любовната ви сцена може да заприлича на кървава бойна арена.

Едно от чудесните неща на банята е, че има огледало, в което може да се гледате в очите, докато я обладавате изотзад. В случая с обвитата в пара баня това няма как да стане, но може да си го набележите за друг момент.

Оралната любов си е нещо задължително, но и малко опасно. Има много случаи на задавени. Когато тя е на колене пред вас, направете така, че душът да бие в гърба ви, за да я предпазите. По-леко с емоциите! В кулминационния момент помнете все пак да не извивате глава в страстна дъга нагоре, защото може да се нагълтате с вода.

За жените това е един от най-удачните моменти да получат кунилингус. Застанете в краката й и я накарайте да забрави къде се намира. Увереността, че е съвсем, ама напълно чиста, усещането за горещия ви език върху срамните й устни и стичащите се по тялото й топли струи вода са съзаклятници, които ще я изстрелят право в Космоса като същински китайски фойерверк. (24часа)

ЗАЩО НЕ

1.Сексът в банята понякога е единствената възможност за двойки с малки деца. Ако питате тях, те биха предпочели да го правят навсякъде другаде и най-вече в удобната семейна спалня. Това, че е неудобно, е факт, който не може да бъде оспорен.

2.Жените мразят да им се разваля прическата. Не са малко дамите, които са склонни да изпаднат в бяс само ако им пипнете косата. Да не говорим какво биха сторили, ако решите да ги натикате под душа със все грима, лака за коса, фон дьо тена и всичко!

3.Опасно е.Може да се подхлъзнете и да си счупите нещо. 70% от нараняванията в дома стават в банята.

ЗАЩО ДА

1.За разнообразие. Сексът никога не бива да бъде скучен. Ако сте го правили в кола, на полянка, пред лекарския кабинет, в асансьора и в морето, защо да не практикувате понякога и в банята?

2.Понеже сексът във вода винаги е “още по-секси”. Течащата вода въздейства на първичните ни инстинкти и ни помага да “отмием” влиянието на цивилизацията. Така, като се завръщаме назад към природата, можем да изпитаме с по-голяма острота удоволствието.

3.Много по-уморителен е, а след това насладата да се отпуснеш с любимия в чистите чаршафи е още по-голяма.