Мъж изгоря до смърт в краварник

Крими

10-02-2013, 10:59

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пожарът избухнал тази нощ

53-годишен мъж е загинал при пожар в краварник в село Строево, съобщиха от Пожарната в Пловдив. Причината е неправилно ползване на отоплителни уреди. Сигналът за пожара е подаден в 00.57 часа на 10 февруари. Унищожена е покривна конструкция - 80 кв. метра и мебели, предаде агенция "Фокус".

Още един пожар в къща в Пловдив, на ул. „Владая”, са гасили пожарникарите тази нощ. Унищожен е покрив - 70 кв. метра, сгради разгърната застроена площ - 50 кв. метра, домашно имущество на 4 домакинства. Няма пострадали хора.

През изминалото денонощие са изгорели две леки коли в центъра на Пловдив, на ул. „Христо Г. Данов”. Спасено е друго превозно средство в близост. Причината за пожара е в процес на установяване.

За изминалото денонощие силите и средствата на ОУПБЗН Пловдив са реагирали общо на 13 сигнала за произшествия, от които 2 лъжливи добронамерени сигнала, 4 аварийни сигнала (технически помощи и дежурства с пожарна техника), 4 пожара без преки материални загуби, 3 пожара с преки материални загуби.