Какво бельо подлудява мъжете?

Пловдив Лайф

10-02-2013, 12:32

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Изборът зависи от целта, която сме си поставили

Мъжете обичат с очите, а жените с ушите, знаете тази поговорка, нали? Нежните дами се влюбват в мъжете, слушайки милите им, любовни слова, а пък господата се побъркват от визията на жената пред себе си. За да спечелите мъжкото внимание, трябва да сте секси, което не е трудно, защото в света на жените помощниците са безброй. Грим, аксесоари, дрехи, обувки и бельо. Последното е нещо, което със сигурност побърква силния пол и го омаломощава със своята страст.

Какво бельо обаче да изберете, в зависимост от целите си:

Червено

Цветът на безумната страст, който е способен да направи меки краката и на най-силния мъжкар. Облечете яркочервено бельо за еротична изненада на мъжа и той ще е ваш, за доста дълго време...

Черно

Повечето мъже сами признават, че това е цветът на бельото, с който най-често си представят жените. Дали защото черната дантела е станала символ на еротичното облекло или просто този цвят върху нежната женска кожа ги възбужда най-много, не е ясно. Факт е, че класацията най-често води именно черното бельо.

Бяло

Символ на чистота, нежност и романтика. По-скромните дами, които не си падат по твърде сексапилното облекло и се свенят да са толкова открити в отношенията си с мъжете, предпочитат белия цвят. А пък той от своя страна е не по-малко любим на мъжете, защото жена облечена в бяло, със сладки плитки в косата, напомня за един от най-бленуваните персонажи в киното – Лолита...

Розово

Този бонбонен цвят е малко пренебрегван от жените, но също се нарежда сред ценните им козове. Розовият цвят провокира мъжът да мечтае и фантазира за тази жена, която крие тайните на скромна девойка, но в същото време е страстна и силна жена.

Източник: az-jenata.com