Димитър Борисов: До утре продавам ЦСКА за 2 млн. лева

Спорт

10-02-2013, 12:55

Автор:

sportline.bg

Всичко от Автора

"Имам да изчиствам по две заплати и готово", каза собственикът на "червените"

"Продавам ЦСКА за 2 млн. лева, офертата важи до понеделник", това заяви единият от собствениците на ЦСКА - Димитър Борисов пред "Преса".

Борисов е бил потърсен за коментар относно транспаранта, който се появи в нощта на петък срещу събота на различни точки от София до Перник. На него пише "Пак е 3:3 и "Титан" от криза се спаси", визирайки равенството, което "армейците" записаха в приятелския мач срещу полския Заглебие. Посланието е намек за черно тото. Това е трето реми с такъв резултат в шестте досегашни контроли на ЦСКА от зимната подготовка (предишните бяха срещу азербайджанския Симург и руския УФА).

"Този транспарант е акция, организирана от Димитър Ангелов - Дучето, която е платена от някого. Щом толкова не ни искат, съм готов да им продам клуба за 2 млн. лева. Имам да изчиствам по две заплати на футболистите и готово. Офертата е валидна до понеделник", заяви Борисов.

Запитан все пак за коментар не е ли необичайно такъв нестандартен голов резултат като 3:3 да се повтаря в контролите на отбора, Борисов завърши:
"Защо ме питате мен, питайте Паро Никодимов, който е близо до тима. Аз съм в София и карам ски."