12 февруари: Преодолейте нерешителността

Слънце във Водолей, Луна в Риби

 

Астрологична картина на деня - 12 февруари

Денят би следвало да протече сравнително спокойно и е благоприятен най-вече за кратки служебни и лични пътувания, както и за беседи по теми, към които сме емоционално привързани. Ще ни бъде лесно да облечем в думи чувствата и усещанията си, но въпреки това онова, което би придало действителна тежест на казаното от нас пред събеседниците ни, са фактите. Така честното и открито общуване ще бъде изключително ефективен начин да съчетаем приятното с полезното. Денят е благоприятен също така за публични изказвания по сериозни теми, където обаче е необходима и сериозна предварителна подготовка. В случай че се каните да влезете в ролата на оратор, бъдете готови да отговаряте на множество уточняващи въпроси, при това сбито и по същество.

Интимният живот и партньорствата също ще поставят акцент в преживяванията и мислите ни. Сега имаме възможност за обективна и безпристрастна оценка на взаимоотношенията, макар че след осъзнаването на присъщите им недостатъци, ще ни бъде изключително трудно да се примиряваме от тук на сетне с тях. Това може да предизвика остър конфликт и дори раздяла в изживели времето си връзки. Но пък и взаимните усилия за намиране на рационално решение на съществуващите проблеми, може да укрепи онези от тях, които имат потенциал.

Работа и бизнес
Цялата седмица в общия случай ще благоприятства новите начинания така че не си губете времето-търсете подходящите хора и възможности за да реализирате замислите и проектите си. Добре би било да си съставите конкретен план, а за да бъдат действията ви максимално ефективни, не подминавайте с пренебрежение негативния опит от миналото-той също може да бъде ценен ресурс. А днес не допускайте съмненията и нерешителността да диктуват постъпките ви. Все някога трябва да се започне от някъде, нали?

Здраве хранене и красота
Постепенно следва да започнем за увеличаваме физическото натоварване, но днес все още най-подходящи са плавни разтегателни упражнения. Водните процедури също са изключително  полезни с укрепващ за здравето ефект.

Лимфната система е уязвима, затова ако организмът ви е склонен да задържа вода, ограничете приема на течности. Гладуването и прочистващите практики, вече са неефективни, дори вредни тъй като, за да има ефект от тях, организмът следва да бъде в седативно състояние, а днес той е твърде възбуден от мощните енергийни потоци, навлизащи в него.