Прибързаният секс слага край на любовта

Пловдив Лайф

11-02-2013, 21:56

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ако вашият ухажор напира и не е готов да чака, бийте му шута

Не бързайте да започнете интимна връзка с човек, когото харесвате, защото рискувате връзката ви да не просъществува дълго време. Съветът може да чуете както и от православните свещеници у нас, така и от психолозите. Категорично са прави, сочи опитът.

Ако смятате, че това е човекът на живота ви, изчаквайте възможно най-дълго до първия секс, съветват специалисти. Връзките не продължават повече от две години, ако прекалено скоростно се хвърлите в леглото на партньора. В изследването участват 11 000 двойки с дългосрочни отношения. Оказва се, че наистина има пряка връзка между първия сексуален контакт и продължителността на любовния романс, съветват от БГНЕС.

Партньорите, които изчаквали секса поне през първите няколко срещи, запазили дългосрочни и щастливи отношения за разлика от тези, които се отдали на първичния инстинкт твърде рано.

Изследването показва още, че онлайн запознанствата предразполагат към случаен секс. Те носят по-малка удовлетвореност и стабилност в отношенията. Ако един мъж не е готов да изчака, докато вие се почувствате готова, не се колебайте да му биете шута.