Футболист на Левски подписа с шейховете

Спорт

12-02-2013, 06:08

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

С отбора на Нефтохимик продължава да тренира и камерунския юношески национал Борис Ачам

Бившият футболист на Левски Жак Коен тази сутрин подписа договор с отбора на Нефтохимик. 18 годишният футболист е юноша на бургаския тим, но преди години заминава за столицата и се обучава в академията на Левски. Той изигра и един сезон в Израел, откъдето се завърна в България.

Жак отбеляза първия гол в предсезонните контроли срещу отбора на родния си град  Несебър. Неговите качества направиха впечатление на треньорите на нафтата и те решиха той да стане 9-то ново попълнение в тима. Коен е следен и от селекционерите на националните юношески формации на страната.

С отбора на Нефтохимик продължава да тренира и камерунския юношески национал Борис Ачам. Той е препоръчан лично от бившия треньор на шейховете Иван Вутов, който е гледал негови изяви в мачове от местното първенство. Проблеми с документите на футболиста обаче бавят неговото привличане. В момента Ачам очаква да получи жълтата си карта и ако това стане факт до няколко дни, той също ще подпише договор с лидера в Б футболната ни група.