Рафи заминава за среща с класа, ама в столицата на музиката

Бургас Лайф

12-02-2013, 15:06

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гола снимка на Рафи лъсна във Facebook

Бургаската звезда ще се срещне със своя ментор Васко Василев в Лондон

След продължили като в приказките няколкодневни тържества за 20-годишнината на Рафи Бохосян, която беше още през януари, сега изпълнителят тръгва за още честитки.

Съвсем скоро той ще бъде в столицата, която диктува теченията в музиката -  Лондон. Там първият победител в Х-фактор у нас ще отпразнува още веднъж рожденния си ден, но с компания от бивши свои съученици от Търговската гимназия в Бургас.

Оказва се, че много от тях учат именно в най-големия метрополис в Европейския съюз. Това е мястото, където от следващата година смята да продължи обучението си и Рафи.

"Не съм стъпвал в британски клуб и ми се ще точно в такъв да продължат 20-дневните празници за 20-тия ми рожден ден. Задължително ще се видя и с моя ментор Васко Василев, който не излиза от кралската опера и всеки ден има концерти. Както и с барабаниста Трой Милър, работил с Ейми Уайнхаус, при когото записах първата песен", разказа Рафи. 

Пред Burgasutre той обеща на феновете си, че съвсем скоро ще могат да чуят новото му парче.  А в края на пролетта талантът се надява да пусне в ефира и трета песен.