Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

12-02-2013, 20:51

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 13 февруари

София
От 9.00 часа ще се проведе редовно заседание на парламента.

От 10.00 часа ще се проведе редовно заседание на Министерски съвет.

Премиерът Бойко Борисов ще присъства на представяне на нова информационна услуга за SMS оповестяване при имотни сделки в сградата на Агенцията по вписванията.

В сградата на Полиграфическия комбинат президентът Росен Плевнелиев ще вземе участие в конференция на тема: „Дарителството в България”.

В 11.30 часа на „Дондуков” 2 президентът Росен Плевнелиев ще проведе политически консултации с ръководството на ПП „Атака”.

В 09.00 часа в Клиниката по токсикология в „Пирогов” ще бъде даден брифинг за състоянието на младежите, пострадали от алкохолното отравяне в благоевградско село.

От 10.00 часа в хотел „Феста” Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и ДЗЗД „БенчМарк – БИФ” организират секторен специализиран семинар в София.

От 11.00 часа на в заседателната зала на Националния археологически институт с музей при БАН ще се състои пресконференция във връзка с откриването на VІ Национална изложба „Българска археология 2012”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА фондация "Искам бебе" ще даде пресконференция на тема: Инициатива на фондация "Искам бебе" за създаване на обществен фонд.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА Сдружение на българските зъболекари (СБЗ) ще даде пресконференция на тема: „ Представяне на новия носител на традиционната награда „Зъболекар на годината” и на статуетката „Света Аполония”.

От 11.00 часа в София прес ще се състои пресконференция за представяне на актуални данни от хода на кампания „Прием 2013” на български студенти в чужбина и анализ на ситуацията с Великобритания представя проект „Световно образование” в навечерието на форума в България.

От 12.00 часа в София прес Политическа партия „Обединени земеделци” ще даде пресконференция на тема: Фермерският протест и неизпълнените обещания в агросектора. Големите очаквания от новия бюджет на ЕС и пропуските в досегашното усвояване на европейските средства. Бунтът срещу монополите у нас. Коалиционна политика”.

От 15.00 до 17.00 часа, на Околовръстен път, с. Казичане по посока от бул. „Цариградско шосе” към с. Казичане „Автомобилна администрация” ще извърши проверки по метода „широкообхватен контрол” на територията на Столична община.

От 17.00 ч. в Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ на втория етаж ще бъде представен Том ІІ. П-Я на Речник на църковнославянския език.

От 17.00 часа в експозиционна зала „Високото пространство” при Националния литературен музей д-р Стефанка Кръстева от Националния военноисторически музей ще представи книгата „Възпети от Вазов”.

От 18.00 ч. в Столична библиотека ще бъде представена новата книга на Евтим Евтимов „Ако ти си отидеш за миг”.

От 18.30 часа Арт галерия „Париж-Москва” ще представи изложбата „Love Letters” на Вида Пиронкова.

Представители на HR индустрията в България за втора поредна година ще гостуват в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София в рамките на изложението HR Industry 2013.

Смолян
От 11.00 часа в 247 зала на община Смолян ще бъде представен проектът „Предоставяне на услуги в домашна среда на хора с увреждания от Община Смолян".

От 12.00 часа в 247 зала на община Смолян ще представят изпълнението на строителни дейности по приключил проект за реконструкция на общински пътища.

Благоевград
От 14:00 часа в зала № 101 в сградата на Общинска администрация – Благоевград ще бъдат отворени ценовите оферти в открита процедура по обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за изграждане на мултифункционална спортна зала и битови помещения – пристройка към сградата на III – то основно училище „Димитър Талев”- Благоевград”.

От 14.00 часа в зала № 2 в сградата на Окръжен съд-Благоевград ще се проведе интерактивен процес относно употребата и разпространението на наркотици.

От 17.00 часа във фоайето на Регионалния исторически музей ще бъдат представени резултатите от археологическите проучвания в Пиринско през 2012 година.

Стара Загора
В 12.00 часа кметът на община Стара Загора Живко Тодоров ще открие площадка за фитнес на открито в парк „Тракия“.

Ямбол
От 11.00 часа ще се проведе протестен митинг-шествие от фирми подизпълнители, участващи в строежа на автомагистрала „Тракия” Лот 4 "Ямбол - Карнобат". Шествието е с начална точка с. Зимница.

Велико Търново
От 13.00 часа в община Велико Търново ще бъдат представени специално изработените мартеници, които ще бъдат изпратени на побратимените на Велико Търново градове, по проекта „Мартеницата български и световен символ”.

Чипровци
От 9.30 часа пред сградата на община Чипровци ще се проведе втората среща с граждани по информационната кампания на Министерство на земеделието и храните за мерките от ОС 3 на Програмата за развитие на селските райони (2007-2013 г.).