Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

12-02-2013, 20:53

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 13 февруари

От 9.00 часа ще се проведе редовно заседание на парламента.

От 10.00 часа ще се проведе редовно заседание на Министерски съвет.

Премиерът Бойко Борисов ще присъства на представяне на нова информационна услуга за SMS оповестяване при имотни сделки в сградата на Агенцията по вписванията.

В сградата на Полиграфическия комбинат президентът Росен Плевнелиев ще вземе участие в конференция на тема: „Дарителството в България”.

В 11.30 часа на „Дондуков” 2 президентът Росен Плевнелиев ще проведе политически консултации с ръководството на ПП „Атака”.

В 09.00 часа в Клиниката по токсикология в „Пирогов” ще бъде даден брифинг за състоянието на младежите, пострадали от алкохолното отравяне в благоевградско село.

От 10.00 часа в хотел „Феста” Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и ДЗЗД „БенчМарк – БИФ” организират секторен специализиран семинар в София.

От 11.00 часа на в заседателната зала на Националния археологически институт с музей при БАН ще се състои пресконференция във връзка с откриването на VІ Национална изложба „Българска археология 2012”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА фондация "Искам бебе" ще даде пресконференция на тема: Инициатива на фондация "Искам бебе" за създаване на обществен фонд.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА Сдружение на българските зъболекари (СБЗ) ще даде пресконференция на тема: „ Представяне на новия носител на традиционната награда „Зъболекар на годината” и на статуетката „Света Аполония”.

От 11.00 часа в София прес ще се състои пресконференция за представяне на актуални данни от хода на кампания „Прием 2013” на български студенти в чужбина и анализ на ситуацията с Великобритания представя проект „Световно образование” в навечерието на форума в България.

От 12.00 часа в София прес Политическа партия „Обединени земеделци” ще даде пресконференция на тема: Фермерският протест и неизпълнените обещания в агросектора. Големите очаквания от новия бюджет на ЕС и пропуските в досегашното усвояване на европейските средства. Бунтът срещу монополите у нас. Коалиционна политика”.

От 15.00 до 17.00 часа, на Околовръстен път, с. Казичане по посока от бул. „Цариградско шосе” към с. Казичане „Автомобилна администрация” ще извърши проверки по метода „широкообхватен контрол” на територията на Столична община.

От 17.00 ч. в Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ на втория етаж ще бъде представен Том ІІ. П-Я на Речник на църковнославянския език.

От 17.00 часа в експозиционна зала „Високото пространство” при Националния литературен музей д-р Стефанка Кръстева от Националния военноисторически музей ще представи книгата „Възпети от Вазов”.

От 18.00 ч. в Столична библиотека ще бъде представена новата книга на Евтим Евтимов „Ако ти си отидеш за миг”.

От 18.30 часа Арт галерия „Париж-Москва” ще представи изложбата „Love Letters” на Вида Пиронкова.

Представители на HR индустрията в България за втора поредна година ще гостуват в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София в рамките на изложението HR Industry 2013.