Добро утро в сряда!

Мисия Пловдив

13-02-2013, 08:08

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, кога, къде в Пловдив

Добро утро, пловдивчани! Сутринта ни посреща с меко време. Следобен в Южна България ще вали, по-значително в Родопите. Температурите няма да се променят. През деня ще са между 4 и 11 градуса.

Напомняме на разсеяните влюбени, че утре е 14 февруари – празникът на ударените от Купидон. Ако още не сте измислили изненада, днес имате последен шанс да я сътворите.

Денят има няколко събития:

От 14 часа в община Пловдив предстои подписване на договор за проучване на проект „Ремонт, реконструкция и изграждане на нови подпорни стени и социализиране коритото на река „Марица“.

4- годишен рожден празнуват възпитаниците на първия в Пловдив Дневен център за възрастни хора с увреждания, той е към Коплекса за социални услуги "С. Георги". Тържеството ще започне в 10 часа в актовата зала на Комплекса.

Кметът на Пловдив Иван Тотев и на „Тракия“ Костадин Димитров ще дадат старта на монтажните дейности на фотоволтаичните покривни панели от 10, 45 часа. Те ще бъдат изградени в три детски заведения в района. Първата забавачка със съоръженията ще е ОДЗ „д-р Едгар Бароу“ в район „Тракия“.

Воеводите от НИЕ организират брифинг от 12 часа в централата на

на ул. „Гладстон” 13. Темите - актуални градски проблеми. Ще говорят секретарят на Национален Идеал за Единство Слави Георгиев и членът на националното ръководство на НИЕ Борислав Инчев.

От 13 часа в заседателна зала на общината ще се проведе пресконференция на заместник-кмета Георги Титюков и представители на Българската федерация по борба. Поводът – началото на 51-я Международен турнир по свободна и класическа борба "Дан Колов - Никола Петров", който ще се проведе в края на тази седмица в Пловдив.

За любителите на Мелпомена Драмата в Пловдив предлага "Крал Лир" с режисьор Стайко Мурджев на Голяма сцена от 19 часа.