Повече светлина за вашия бизнес

Портфейл

13-02-2013, 12:45

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Имате ли представа колко ток харчи светещата табела на фирмата ви?

Имате ли представа колко ток харчи светещата табела на фирмата ви? Колко ви струва тя ежегодно? Вече имате възможност да си спестите солидните харочве за рекламно осветление. Табелата на фирмата ви може да е и ярка, и икономична. Как?! – със светодиодите на Samsung.

Това е доказано най-икономичната технология на пазара. Чрез нея може да спестите 85 на сто от разходите за електричество. Диодите са 5 до 10 пъти по ефективни от луминесцентните лампи, крушките с нагреваема жичка, металохалогените и др. Тази технология е доказана и гарантирано безопасна.  

Една проста сметка ще ви убеди в преимуществата, посочва собственикът на рекламна фирма Медия Дизайн – Спас Попов.

Табела с луминесцентно осветление и размери 1 на 5 метра харчи по 1000 вата. С диоди обаче консумацията се свива до едва 120 W. Така за общо 365 дни при работа по 8 часа на ден и средна цена от 20 ст. за киловатчас първата табела ще консумира ток за 585 лв. При същите условия светодидоите на Samsung ще ви зарадват със сметка за едва 70 лв. Длъжни сме да посочим, че изработката на луминсцентната табела струва само 1300 лв. По-икономичната й диодна версия е с 500 лв. по-скъпа.

Тази първоначална инвестиция обаче ви се изплаща в рамките за година, изтъква Попов. Наред с това Медия Дизайн ви предоставя пълна гаранция и 4 години безплатна поддръжка. Това означава, че ще си върнете вложените пари и в перспектива рекламата ще ви излезе безплатна.

Фирмата е натрупала 20-годишен опит и работи с доказано качествени материали. Светодиодите на Samsung не само постигат яркостта на луминесцентните лампи, но ги и надминават по продължителност на живот.

Това са оригинални елементи, произведени в Корея. Те нямат нищо общо с китайските ментета, които станаха печални известни у нас и отказаха много фирми от този вид реклама. А тя има неимоверен потенциал. Освен ослепителна светлина за вашата табела, диодите Samsung ви гарантират и безопасност. За тях е нужно напрежение от 12 волта, което гарантира безопасност. То не може да предизвика пожар или да застраши човешки живот.

Офертата е шанс за изгряващите фирми. Освен икономия на пари те могат да са сигурни, че по всяко време могат да поръчат нови табели, а Медия Дизайн ще им достави същото гарантирано качество и яркост без усложнения и компромиси.

На страницата на Медия Дизайн ще научите повече за енергоспестяваща табела със светодиоди.