Зли кучета вардят Къщата на кошмарите

Крими

14-02-2013, 06:04

Снимка:

Труд

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

5 г. и 4 месеца решетки за гнусни оргии с мъчения

Зад високата ограда в Маринка се разигравали грозни сцени на сексуално насилие

Две свирепи кучета вардеха дома на Георги Гочев в бургаското село Маринка вчера следобед, докато той чакаше присъдата си в Бургаския районен съд. Според прокуратурата зад високата ограда в къщата на Гочев са се разигравали грозни сцени на сексуално насилие. Късно във вторник съдът се произнесе: 5 години и 4 месеца за Гочев и приятелката му Стоянка, пише в. "Труд".

Двамата отвлекли четири момичета и се гаврили с тях, твърди държавното обвинение.
"Миналата пролет полицаите завардиха наоколо и чакаха Георги да излезе. Той се залости вътре, заключи се и не искаше да се покаже. Цяла седмица патрулките стояха отпред. Накрая полицаите хвърлиха нещо на кучетата - сигурно приспивателно да ги умирят, и влязоха", разказаха местните хора.

Георги и Стоянка отвличали момичетата и ги водели в дома, който местните хора наричат "къща на кошмарите". Те ги придърпвали направо от улицата, понякога дори ги влачели за косите и ги набутвали в автомобила си. Говори се, че девойките били от близкото село Зидарово. 

Извратени представления 

В къщата на Гочев ги затваряли, пускали кучетата из двора и Стоянка започвала да се гаври с тях, като пъхала в половите им органи различни предмети. Георги бил зрител. Понякога на "представленията" присъствали и гости, разказват местни хора. Те са свидетели по делото.

Гочев бил родом от село Трояново. Преди девет години пристигнал в Маринка и построил красивата къща. Преди това бил на гурбет в Швейцария, но никой от съселяните му не знае с какво се е занимавал там. В чужбина се сдобил с швейцарско гражданство и се запознал с жена си, която е родом от Панагюрище. Известно време живял с нея в Маринка. После тя го напуснала. Оттогава датира дружбата му със Стоянка.
"Жена му си замина, защото я биеше. Биеше редовно и по-възрастни мъже в селото", разказват хората. Те още помнят как нападнал двама старци, които кротко си седели на пейка пред близка къща. Решили да го питат дали ще прави механа в дома си. Това отприщило агресията на Георги. Ударил единия пенсионер с камък в главата, а другия започнал да души.

В селото разказват, че в къщата редовно имало оргии. Чест гост там бил и чужденец, който живеел в Маринка. Гочев водел гостите с автомобила си, паркирал направо в двора и хлопвал високата врата на гаража. Построил и ограда, когато жена му го напуснала. Така всичко в дома му оставало скрито-покрито.

Страх от отмъщение в селото

Селяните от Маринка не смеят да говорят за него. Страхуват се, че като излезе от затвора, престъпният тандем Стоянка и Георги ще се разправи с тях. 
"Окакто чух за "заниманията”"на “двойката" в тази къща, не мога да спя от страх. Вече стана година, а няма нощ, в която да не се събудя и да се ослушвам дали в двора ми не е влязъл някой", оплака се жена от Маринка.

Полицаите от Четвърто РПУ дълго дебнали Георги, преди да го заловят. Споделят, че са потресени от гаврите, на които са били подложени жервите му.