Ангел Палийски: УЕФА ни разследва? Измислици!

Спорт

14-02-2013, 13:23

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Нтаките целят да ударят реномето на клуба, заяви директорът на Ботев

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски реагира остро срещу информациите, че клубът е замесен в черно тото и УЕФА разследва контролната му среща със Слован (Либерец) (1:7).

Тези обвинения са абсолютно несериозни, заяви пред Sportline.bg шефът на "канарчетата".  

Те целят да бият по реномето на клуба. Можете ли да заявите със сигурност, че такава публикация в "Гадзета дело Спорт" съществува? Защото ние я търсим и не можем да я открием. Нека да не вярваме на всичко, което се пише! Искаме да видим кой е източникът на тази информация, злепоставяща Ботев (Пловдив). Защото за нас тя е пълна измислица, категоричен бе той.

Палийски коментира и зимната селекция на отбора.

Доволни сме от новопривлечените, оценявам селекцията като добра. Когато започнат мачовете в "А" група, сме уверени, че тя ще даде резултати. Срещнахме сериозни противници, победихме някои от тях. Загубата, макар и голяма, е една. Тя се дължеше на експерименталния състав, тъй като треньорът даде шанс на младите и на онези, които рядко играят. В днешната ни контрола ще играят титулярите, резултатът ще е коренно различен, увери изпълнителният директор на "жълто-черните".