Любов, шамари, цепеници и яки тупаници за Св. Валентин

Архив София

15-02-2013, 12:46

Снимка:

Facebook

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Семейна драма изуми ботевградското село Врачеш

Семейна драма разтърси ботевградско село в Деня на влюбените. Един човек е с опасност за живота, а седем души са арестувани.

Снощи към 9 вечерта се получил сигнал за семеен скандал в село Врачеш.

Полицаи веднага проверили адреса. Оказало се, че конфликтът е между съпрузи на 18 и 20 години, живеещи едва от половин година заедно. Роднини и на двамата също нажежавали обстановката, докато накрая не се стигнало до бой.

Сватовете почнали да се млатят напосоки, някой дори стрелял с газов пистолет. След не малко усилия, полицаите в крайна сметка въдворили ред в семейното меле и за по-сигурно отвели всички в РПУ-то.

Драмата обаче не приключила с това. Докато побойниците били разпитвани, от близкото село Новачене пристигнали още 2 коли обезпокоени роднини на булката, въоръжени с дървета и секири, за да предпазят близките си. Тумбата причакала излизащите след разпит близки на зетя и двата рода се сбили за втори път.

В масовия бой е пострадал мъж, ударен от цепеница. Полицаите са задържали всичките седем души от Новачене, сред които една жена и четирима криминално проявени и осъждани мъже. Секирите и импровизираните бухалки са иззети.

А дали младите са се сдобрили след скандала, историята мълчи по въпроса. Но със сигурност е бил един запомнящ се Св. Валентин!