Камелия: За да станеш “личен”, колко трябва да си “безличен”?

Пловдив Лайф

15-02-2013, 12:43

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Певицата е съгласна с пренебрежението на публиката към фолк изпълнителите

Камелия сподели своето разочарование от професионалните изяви на фолк изпълнителите напоследък в интервю за blife.bg.

"Смятам, че когато повечето хора се борят за 5 лева на ден, за да оцелеят, е смешно тези, които парадират с фирмени дрехи и скъпи материални неща, да занимават в  публичното пространство обикновения зрител, слушател, читател и т.н.”, каза певицата.

Атрактивната русокоска е на мнение, че вече на участия на фолкаджийките се залага повече на маркови дрешки и аксесоари, а не толкова на самата изява. Камелия е една от малкото истински артисти в този бранш. Тя винаги успява да грабне вниманието на феновете си и да ги развълнува с творчеството си. Единственото нещо, което е забелязала павицата в последно време, е пренебрежението на публиката към изявите на повечето й колеги.

"Когато разглеждам снимки, много често ми прави впечатление, че изпълнителят стои в центъра, а 90% от хората не го гледат. Това значи, че не ги интересува кой пее, а това е жалко. Певецът е центъра!  Той трябва да е едно торнадо, което да се вихри и цялото заведение да е подчинено на неговата емоция. Но всъщност не се получава така. Колко трябва да си жалък и безличен, за да сложиш етикет на себе си - било дреха или нещо друго. Просто чужд етикет и чуждо име, за да се обърнат хората към теб. За да станеш "личен", колко трябва да си "безличен"?", пита Камелия.

“Певици, които се превърнаха повече в модели на дрехи, отколкото в носители на музика и настроение. Мисля, че хората се умориха от тези неща в България", категорична е българската Мерилин Монро.