Нови гащи, хубава прическа и той е само ваш!

Животът

15-02-2013, 14:18

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Какво да правят дамите, за да бъдат желани?

Какво искат мъжете? Сексапилна, умна и забавна хубавица, която не изневерява и гледа футбол, пиейки бира, биха казали повечето.

Нашите майки и баби казват, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, но за съжаление едната мусака не е достатъчна.

Първо събере колкото можете повече информация за човека, когото харесвате. Разберете какво го привлича, какво го отегчава и какво обича да прави. Много важно е да покажете възхищение към това, с което се занимава вашият избраник. Дайте му шанс да се чувства успял с вас.

Изненадайте го с нова прическа, грим, дрехи и бельо, за да покажете, че цените срещите си с него и искате да изглеждате добре в неговата компания. Уважавайте чувството му за свобода. Повечето момичета буквално атакуват телефона на приятелите си с обаждания и съобщения. Така само ще го отдалечите, защото ако той иска да прекара времето си с вас, ще се обади сам.

Бъдете различна. Рутината и постоянството отегчава мъжете. Те търсят нещо необичайно и интересно. Точно за такава жена са готови да направят и невъзможното.