Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

15-02-2013, 20:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 16 февруари

София

От 9 часа ще се проведе гласуване в Светия синод за определяне на тримата кандидати за патриарх.

 

От 11.00 часа в зала № 1 на НДК в София ще се проведе заседание на 48-ия Конгрес на БСП. Председателят на партията Сергей Станишев ще представи пред делегатите Доклада си за обстановката в страната и дейността на БСП за участие в изборите през 2013 г. Ще бъде приет политически документ за участието на БСП в „Парламентарни избори 2013”, както и допълнения и промени в Устава на партията.

 

Велико Търново
Премиерът Бойко Борисов ще открие официално за посетители Мултимедийния посетителски център „Царевград Търнов“ в гр. Велико Търново. По-късно Борисов и Лиляна Павлова ще посетят гр. Горна Оряховица, където на официална церемония ще бъде открита обновената сграда на ЦДГ „Здравец“. Реконструкцията е извършена по Програма „Красива България“, а стойността на строително-монтажните работи е 100 000 лв.

Плевен
От 11.00 часа в село Брестовец, Плевенско, ще се състои откриване на изложба с картини от художествения фонд на Дирекция „ВИМ” Плевен, под патронажа на председателя на Народното събрание на Република България Цецка Цачева, село Брестовец.


Харманли
От 10:45 ч. Цветанов ще участва в традиционно зарязване на лозята и празничен водосвет в лозовите масиви на село Коларово, Община Харманли. В 13:00 ч. зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на партията от общините Свиленград, Маджарово, Ивайловград и Тополовград. Срещата ще се проведе в Голяма зала на общинска администрация – Община Свиленград, на бул. „България“ № 32. В 15:30 ч. Цветан Цветанов ще посети Харманли, където ще разговаря с представители на ГЕРБ от общините Харманли Симеоновград, Тополовград и Любимец в читалище „Дружба“, на бул. „България“ № 36.

Пловдив
В Пловдив ще се проведе изнесено заседание на Националния съвет на Съюза на демократичните сили. Събитието ще се състои в хотел „Тримонциум Принцес”, зала проф.арх. Йолов, ет.5 – ул. „Капитан Райчо”№ 2.