Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

17-02-2013, 12:00

Снимка:

Facebook

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Рожденикът Божинов, "Благодаря ви, д-р Енчев" и коя фолк певица лови риба с ръце

И тази седмица няма да минем без Валери Божинов, който преди два дни отпразнува своя рожден ден. Пожелаваме му най-после да се утвърди в някой отбор и да повъзвърне самочувствието си. Но докато той трябва да се бори с футболните проблеми, най-близките му хора - съпругата Николета и фолкпевецът Азис, правят всичко възможно да затвърдят имиджа му на плейбой с уклон към чалгата.

Феновете на популярната двойка Божолета останаха изненадани, че на 14 февруари двамата не доминираха в социалната мрежа Facebook, която се явява нещо като хроникьор на техния живот. Вместо това се появиха кадри на Николета и Азис, които освен общи кадри си разменяха и сърчица. Азис пък честити рождения ден на Валери на следващия ден, като го описа като най-добрия зет. Не е трудно да се види, че певецът и съпругата имат по-скоро отрицателна роля за образа на футболиста Божинов. Но да не го мислим, може пък да избухне и в трета италианска дивизия. Важното е плеймейтката да е в Италия, а не в родния Пловдив или в Разград. Че ще я скъсат от подигравки.

Всъщност популярността на Азис и Лозанова може да позамръкне, ако се сбъдне прогнозата, че ерaтата на Facebook приключва и още на 15 май мрежата ще дръпне щепсела. Дано Зукърбърг размисли, че голяма част от родните звезди ще угаснат от раз. Все пак Facebook им е единствената PR платформа и източник за помпане на изкуствено самочувствие.

Д-р Енчев няма този проблем, тъй като той е лице от билбордовете. Навръх Св. Валентин плъзна непотвърдения слух, че неговата половинка Теди Велинова е бременна. Очакваме щастливото събитие да бъде потвърдено с някой борд на Теди и познатата фраза "Благодаря ви, д-р Енчев".

Тази седмица станахме свидетели и на поредната порция от сериала "Античалга". Рут Колева, която остана в сянката на прожекторите на хип-хоп наградите, награби фолкпевицата Анелия, която обра PR на събитието с появата си като дуетна половинка на Alex P.

"Анелия и хип-хоп в едно изречение ми звучи гнусно и покварено. Ако на моето събитие поканя някой да пее и той ми доведе Азис, аз бих го изгонила. Азис и Анелия за мен са едно и също", изригна Рут, но директният й изказ събра повече негативни коментари, включително и на нейни колеги от различни жанрове. Хубаво е артистите у нас да си имат поне малко уважение, независимо от музикалните вкусове. В крайна сметка живеем в малка държава и нищо чудно да се съберат заедно на общ концерт или благотворителна кауза. По-добре е да можеш да изпиеш с колегата едно уиски, вместо да се отбягват като чумави.

Като споменахме фолка няма да подминем Софи Маринова, която е известна, но в същото време и болезнено първична. Което не е характерно за родните звезди, които градят биографии с бели петна от по няколко години. Но при Софка всичко е на масата и поредното доказателство е интервю, което даде за bTV. Ромката привлече внимание с умения извън сцената, като призна че е доста добра при ловенето на риба с ръце. Но пък на трапезата държи да има не пъстърва и сьомга, а шкембе чорба. Ех, Софке, това не е звездно, не гледаш ли, не четеш ли, че звездите преяждат с трюфели, а не със супи от субпродукти с много чесън...

Проблеми със звездния PR има и номинираната за Оскар актриса Дженифър Лоурънс, която по телевизора разкри своето изумление, че гърдите й са с различен размер. То по принцип специалистите твърдят, че при всяка жена има разлика, но пък на Джен са й били необходими рентгенови снимки за да направи това откритие. Все пак интелигентно добавя, че винаги е подозирала за природната аномалия.

PR темата приключваме с Тервел Пулев, който се оказа в небрано лозе и трябваше да преглътне въжделенията за креватни истории с него на някоя си фолк певица Джоанна. Явно момата не може да се похвали с някакви музикални постижения и трупа популярност покрай известните. Всъщност от нейната история разбираме, че предишното й гадже я използвала за боксова круша, така че сме на път да й повярваме, че може и наистина да иска Тервел в леглото. Не че ще я огрее, но важното е да привлечеш вниманието на медиите.

По традиция, завършваме с музикална премиера, като този път сме избрали Криско и новото му парче Drop Some. На тези, които им се струва малко крадено, вместо да хейтват да спрат да си купуват песните му. Така е честно, нали?