"Пещерният човек" акостира в Бургас за нова порция смях

Бродуейският хитов спектакъл хвърля съвсем нова светлина върху взаимоотношенията между мъжа и жената

Спечелилата милиони фенове по целия свят постановка "В защита на пещерния човек", отново гостува на Бургас. Датата на представлението е 21-и февруари в драматичен театър "Адриана Будевска".

Бродуейският хит спектакъл разкрива истината за взаимоотношенията между двата пола. Главният герой научава хилядолетната мъдрост, че мъжете са ловци, а жените – събирачи и осмисля връзката си с любимата Райна по един съвсем нов начин.

С много самоирония и хумор той анализира и разкрива какво означава всъщност фразата "Да поседим, без да говорим", защо дистанционното на телевизора е толкова важно за мъжете, защо не обичат да питат за посоката, когато изгубят пътя или защо никога нищо не могат да намерят в къщи.

"В защита на пещерния човек" се е доказало пред милиони зрители с представления в повече от 40 държави и над 30 езика. Само за няколко години поставя рекорд като най-дълго играното солово представление на Бродуей. По време на представлението зрителите честичко се побутват с лакет, разпознавайки себе си в историите, разказвани на сцената.