Ден осми: Ако четеш това, значи не си на протеста

Екипът на Varnautre.bg е пред Общината, ела и ни намери там!

Energo-протестът събуди Варна! Горещо вярваме в това. Недоволството от високите сметки на ток беше лакмусът, който обедини града. Няма значениe кой се опитва да яхне протестите. Кой се надява да извлече предизборен дивидент, кой да спечели вътрешнопартийна битка, кой да събира подписка, да пропагандира друга кауза, да разчиства сметки, да провокира и мами. Единственото същeствено е, че повярвахме, че си заслужава да кажем на глас какво мислим, че не е страшно да излезем на улицата, че има смисъл да затворим капака на лаптопа и да протестираме на живо.

Затова днес няма да има предаване на живо. Целият екип на Varnautre.bg ще бъде в 11 на Общината, а после и по целия маршрут на шествието. Ще сме там, за да ви чуем: за какво протестирате, докъде можем да стигнем заедно, какво е Утре-то на Варна. Лицата на нашите репортери вече са познати на всички, които 7 дни подред излизаха на улицата.  Намерете ни днес и ни разкажете за кого е вашето "Ма-фи-я"!

P.S. Днес по време на протеста ще получавате единствено информация къде се намира в конкретния момент шествието, за да можете да се включите, ако сте се успали. Веднага след края на протеста очаквайте пълен репортаж със снимки и видео. 

Следете в страницата на varna.utre.bg във фейсбук!