Нефтохимик и Дунав играят в Долно Езерово от 13.30 часа

Спорт

17-02-2013, 11:07

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

До края на подготовката за пролетния полусезон нафтата ще изиграе още три контроли

Днешната контрола между Нефтохимик и Дунав Русе ще се играе на естествения терен в Долно Езерово. Мачът ще започне и  с час и половина по-рано от предварително обявеното. Така контролата между двата отбора ще бъде с начало 13.30 часа.

В отбора на Нефтохимик няма футболисти с оплаквания след вчерашната контрола с Мастер, завършила наравно 1:1. Домакините са направили всичко възможно, за да подготвят отлично терена на стадион Червено знаме. Гостите от Русе са с амбиции за завръщане в професионалния футбол, а в момента са втори в Североизточната В футболна група.

Футболистите на Нефтохимик утре ще направят възстановяване и след това ще получат кратка почивка преди началото на лагера в Слънчев бряг. До края на подготовката за пролетния полусезон нафтата ще изиграе още три контроли. В сряда съперник на шейховетъе ще бъде тима на Раковски, в събота Черно море Варна, а на 25 е предвидена среща с Амкар Перм, където играят трима български футболисти - Благой Георгиев, Георги Пеев и Захари Сираков.

Този мач ще бъде и официално представяне на Нефтохимик за пролетния полусезон.