Добро утро в понеделник!

Мисия Пловдив

18-02-2013, 06:45

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, кога, къде в Пловдив

Добро утро на всички събудени в прекия и преносния смисъл на глагола! Вчера Пловдив доказа, че има живо гражданско общество и че е крайно време да скъсаме оковите на чуждото енергоразпределително дружество EVN. Новата седмица дойде – очакваме реакцията на управляващите.

Времето остава без резки промени. Облачността над Южна България ще е непостоянна. Голяма промяна в температурите няма да настъпи. Минималните ще са -2 и 3, а максималните до 10 градуса.

В община Пловдив днес кметът Иван Тотев ще проведе редовния си брифинг по актуални теми от 10, 30 часа в заседателната зала.

В 68-ма бригада „Специлани сили“ на ул. „Радко Димитров“ ще се състои церемония по изпращане на съветници в Афганистан. Ще присъстват командира на бригадата бригаден генерал Пламен Лилов и генерал-лейтенант Атанас Самандов, командващ на Съвместното
командване на силите в Българската армия.

Общественият транспорт в града от тази седмица ще започне да се движи до по-късно. Промените в разписанието бяха гласувани в местния парламент в края на миналия месец. Последният курс на автобусите ще е около 22 часа, най-късно в 22, 15. В разписанието до сега най-късният курс започваше в 21, 30 часа.

Култура:

Днес в Пловдивския театър гостува трупата на „Българска армия“ с постановката „Железният светилник“ от 19 часа на Голяма сцена.