Стамен Ангелов готов за игра

Спорт

18-02-2013, 09:53

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Mачовете с Черно море и Амкар Перм ще покажат на кои от футболистите ще падне основната тежест през пролетта

След близо едномесечно отсъствие от терените, поради мускулно разтежение, опитният полузащитник Стамен Ангелов се завърна в игра. Халфът изигра на добро ниво последните 20 минути в контролата с Дунав Русе и показа на треньорите, че на него ще може да се разчита от първия пролетен кръг.

Мачът с Дунав пропусна Васил Калоянов, който се очертава също като титуляр в схемата на Димчо Ненов през пролетта. Таранът получи почивка, но в отговорните мачове през сезона на него твърдо ще се разчита.  Трето ново попълнение, което дава сериозни индикации за място в стартовата единайсеторка на шейховете е левият бранител Иван Иванов, който вече се отличи с няколко много добри отигравания по време на контролите до момента. Продължава борбата за първи избор на треньорите за футболиста в рамките на вратата. Засега Евгени Караманов и Цветомир  Цанков са с равни шансове при отсъствието на Цветан Димитров. Всъщност Димитров вече тренира все по-усилено, но ще му трябва около месец за да бъде напълно готов за игра.

През настоящата седмица треньорите ще работят по изчистването на игровата схема, а мачовете с Черно море и Амкар Перм ще покажат на кои от футболистите ще падне основната тежест през пролетта, за завръщането на Нефтохимик в елитната футболна група.