Марешки: Ако феновете ме уважават, оставам в Локо

Спорт

18-02-2013, 23:31

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Не покажат ли отношение, каквото очаквам, си събирам багажа и тръгвам, зарече се босът на смърфовете

Финансовият благодетел на Локо (Пд) Веселин Марешки заяви, че оставането му на Лаута изцяло зависи от феновете. Аптекарският бос направи това в предаването "Пред банята" по ТВ 7.

Ето какво каза варненският бизнесмен:

„Моето бъдеще като благодетел на Локомотив Пловдив не е свързано с предстоящите избори. Само този сезон ще дам 4 млн. лева за финансиране. Сами си давате сметка, че това са сериозни средства. Моето бъдеще в Локомотив е свързано с отношението на феновете към мен. Ако покажат отношение, каквото очаквам, ще остана. Ако не получа, естествено си вземам багажа и си тръгвам“.

След това Марешки изрично уточни, че засега отношенията му с феновете са прекрасни и няма поводи за някакво безпокойство. Босът каза няколко думи за селекцията в отбора и за опитите да се види с бившия собственик Коко Динев.

„Той си е в Сандански, аз съм си във Варна и не можем да намерим време да решим този проблем с акциите. Имало е случаи, когато сме били на 100-ина километра един от друг, но отново не успяхме да говорим. Мисля, че с привличането на Владо Мирчев сме решили проблемите с головете. Въпрос на форма е. Той има богата биография и няма нужда от представяне. Естествено, че ако не оправдае доверието през пролетта, в края на сезона ще търсим нов нападател“.