10, но недостатъчни!

Свят

19-02-2013, 07:30

Снимка:

Daily mail

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ще имам достатъчно деца за футболен отбор, казва гордата 36-годишна майка

Заобиколена от десетте си деца, Катрин Янг изглежда наистина доволна на снимката, публикувана в "Дейли мейл".

Не е минало обаче много време, когато тази жена се е страхувала, че никога няма да усети радостта от това да бъде майка. Тя и нейният съпруг Робърт се опитвали две дълги и обезсърчаващи години да създадат дете, но без успех. Тогава й открили поликистозен овариален синдром, който може да причини безплодие.

Но това било преди 17 години.

Никита, най-новото попълнение на младото семейство, е родена през септември м.г.. Тя се е присъединила към Нико (17), Джани (14), Аланис (12), Янис 11), Електра (9), Алекси (8), Бенисио (7), Калика (5) и Атина (2).

Г-жа Янг, 36, срещнала съпруга си Робърт, 54, строител по професия, когато била на шестнайсет.

"Бях млада, когато срещнах Робърт, но знаех, че наистина искам да бъда майка и понеже той беше от голямо семейство, също бе запален по това да има деца", разказва с оживление тя. "Опитвахме се две години и всеки месец аз бях съкрушена, когато осъзнавах, че не съм забременяла".

Точно преди 17 години лекарите й дали лекарство за стимулиране на яйчниците. Въпреки че била скептично настроена към лечението, г-жа Янг забременяла с първия си син Нико, сега тийнейджър.

Година по-късно, решената да роди братче или сестриче на Нико, г-жа Янг резервирала час при лекар, мислейки да продължи да взема лекарствата.

Но тя никога не отишла при доктора си, защото разбрала, че е бременна с втория си син Джани.

След като ражда Джани, бебетата не спрели да идват.

"Когато забременях с първото си бебе, бях много щастлива. Въпреки това, което ми казаха лекарите, сега имам десет деца и това наистина изглежда като чудо".

Щастливото семейството живее в дом с четири спални и използват 15-местен микробус, за да се придвижват.

Но спешно трябва да намерят по-голяма къща, защото г-жа Янг се надява да роди друго, 11-тото си дете.

"Винаги съм искала петчленно семейство, но ние просто продължихме да го разрастваме. Бих искала да имам още едно. Тогава ще имам достатъчно за цял футболен отбор", казва гордо многодетната майка.