Момиче на косъм от смъртта, полетя от прозорец в училище

Животът

19-02-2013, 09:14

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

13-годишната Славея е в критично състояние, има черепно-мозъчна травма

Седмокласничка от СОУ "Васил Левски" в Хасково е в тежко състояние след падане от прозорец на сградата на школото. 13-годишната Славея е открита от работнички на фирма "Титан" около 14 часа вчера до училището от страната на паркинга и е откарана веднага в болницата.

Извършени са прегледи и скенер. Момичето е в тежко състояние с черепно-мозъчна травма, счепен прешлен и коремна травма и има опасност за живота му, обясни управителят на МБАЛ - Хасково д-р Славчо Близнаков.

Според предварителната информация детето е паднало от прозореца на тоалетната на четвъртия етаж в училището, предаде haskovo.info. Все още не е ясно как точно се е случило това.

От ръководството на училището обясниха, че Славея е била добро дете и нямат представа как точно е станал инцидентът. Родителите й живеели в чужбина.

Съученици на момичето разказаха, че тази сутрин й е било лошо и била пребледняла. Отишла в тоалетната да се наплиска с вода и повече не я видели. Предварителната информация сочи, че е възможно то само е скочило от прозореца.