Дими за смъртта на дъщеря си. От първо лице

Булевард

20-02-2013, 12:10

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Деметра е имала онкологично заболяване, не СПИН

Участникът в Big Brother Димитър Казълов - Дими реши да спре много бройните спекулации и да разкаже за най-голямата трагедия в своя живот - смъртта на неговата дъщеря Деметра, в интервю за сп. Story.

"Моля ви, не страдайте... Така се случва понякога в живота..." – това са част от думите, които по-малката дъщеря на Дими пише в писмото си до най-близките – сестра, майка, баща.

"През всичките години Ива и Деметра бяха моето семейство. Учехме се взаимно, помагахме си. Бяхме много сплотени и щастливи заедно. Аз не съм лесен характер, но никога не получих упрек, те ме обожаваха. Винаги заставаха зад мен и решенията ми, както и аз зад техните. Затова ми е болно, четейки и слушайки, че съм ги изоставил и трудният живот е подтикнал Деметра да посегне на живота си. Това е лъжа! Ето какво е написала тя на стената си във facebook две седмици преди да си отиде: I love my dad, no matter what anyone says", разказва Дими пред изданието.

Деметра работела в заведение по шест дни в седмицата, а вечер, изпълнявала частни поръчки – за анимация или дизайн. Наркотиците или алкохолът никога не са били част от нейния живот.

Последният път, когато Дими вижда по-малката си дъщеря жива е през октомври миналата година за рождения ден на майка й. Идва в България – нещо, което със сестра й правели поне два пъти в годината. "Беше отслабнала, но не личеше по нищо да е болна. Момичетата са така. Пазят диети, днес са по-пълни, утре – слаби. Тя по никакъв начин не показа, че има какъвто и да е проблем. Деметра беше дете с чувство за хумор и много силен характер. Не беше момиче, което ще хленчи или ще притеснява някого с нещо, дори ако не може сама да се справи с препятствието", спомня си Дими.

По това време Деметра е знаела за тежкото онкологично заболяване. "От това, което прочетохме в писмото й, си личеше, че решението й е добре обмислено и планирано. Беше написано с хумор и спокойствие. Точно в неин стил, на млад човек, който е наясно какво следва от тук нататък", през сълзи разказва Дими.

Той иска да знаят всички, че детето му не е било болно от СПИН, както се опитват някои да го изкарат. "Деметра не беше болна от СПИН, нито беше психично болна. Нито пък алкохоличка и наркоманка. Такива твърдения излизат от патологично изменени мозъци на некадърни „журналисти“. Ако искат да лъжат за мен – добре, но нека имат уважение към паметта на едно дете".