Бургас излиза в 18 ч. пред общината, брани Бойко

Мисия Бургас

20-02-2013, 16:17

Снимка:

Facebook

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Недоволни от оставката на премиера организират контра-протести в цялата страна

Протест в защита на Бойко Борисов и отмяна на депозираната оставка на правителството ще  изкара бургазлии от 18 часа днес пред сградата на общината.

Огранизаторите и привържениците на идеята обменят идеи на официалната страница на събитието в социалната мрежа "Протест В Подкрепа На Бойко Борисов", която само за 5 часа успя да привлече над 16 000 последователи. 

"Искам си Бойко, не искам на напускам България .... ;(" и  "Е това е прост народ.... първо му искате оставката сега ще го подкрепяте.....сега като си подаде оставката ще видите какво значи глад", пишат потребители в нета. 

Колажи, сравняващи Борисов и Апостола Васил Левски, снимки от софийския протест в подкрепа на правителството и цитати от премиера заливат страницата в социалната мрежа. Организаторите на митинга призоваха събралите се да изкажат недоволството си от депозираната оставка да се разграничат от вандалите и да няма ексцесии и агресия по време на протеста. 

"Ако правителството на Борисов напусне САМО БОГ може да спаси България" и "Вчера, България плачеше за ЛЕВСКИ! Днес, има повод, отново да го направи и не, защото Борисов си отива, а защото вече Няма шанс"!, пишат на стената на събитието в подкрепа на премиера последователи на страницата. 

Междувременно час по-рано пък в Бургас ще се проведе поредното шествие срещу високите цени на тока и EVN, който премина в национално недоволство срещу управляващите. Сборният пунк е от 17 часа пред сградата на енергодружеството на улица "Александровска".