Рефери бягат от терена в спаринг между Локо и Любимец

Спорт

20-02-2013, 18:24

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Черно-белите бият с 1:0 в скандално груб мач, Атанас Узунов свири през последните 30 минути

Здрав екшън прекъсна за 10-ина минути контролата между Локо (Пд) и Любимец, която завърши при резултат 1:0 на градския стадион „Пловдив”. В 55-ата минута защитникът на гостите Симеон Иванов – Матераци фаулира грубо Даниел Георгиев и на терена настана яко меле. В него се включиха играчите на двата отбора, хора от спортно-техническите щабове и дори 30-ина фенове, които нахлуха на терена.

Вижте снимки от случилото се ТУК!

Главният съдия Георги Кабаков и помощниците му се прибраха в съблекалнята и отказаха да довършат мача. Пловдивският арбитър не промени решението си дори при молбата на своя бивш началник Атанас Узунов.

Именно административният директор на смърфовете се наложи да довърши мача, и то по цивилно облекло. Странични съдии пък бяха помощник-треньорът на Локо Петър Пашев и защитникът Георги Мечечиев.

Самият мач бе доста груб и до прекратяването Кабаков вдигна 4 жълти картона на гостите и два на домакините.

Единственият гол падна в 40-ата минута след неразчетено излизане на вратаря на Любимец Рашков. Златински центрира от фаул и Кавдански изпревари стража на втородивизионния тим и засече с глава в мрежата.

При ответната атака капитанът на Любимец Емил Копаранов удари напречната греда след изстрел с глава. Още в първата минута пък Рангел Абушев пробва воле с десния крак, но топката профуча на метър над гредата и с това се изчерпаха всички по-интересни моменти в двубоя.

Локо игра в състав:

Господинов, Мечечиев, Ковачев, Кавдански, Атанасов, Юруков, Златински, Абушев, Диего, Мирчев, Даниел Георгиев (Кацарев, Стамов, Запрянов, Маламов, Садула, Стефанов и Михайлов).