Преслава вдигна тарифата, чурулика в Пловдив за 7 бона (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

21-02-2013, 15:36

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Хонорарът на фолк певицата скочил с хилядарка

Преслава снощи изви гласни струни в Пловдив. Според източници, хонорарът на изпълнителката с най-големия естествен бюст в България се е вдигнал с цяла хилядарка. Изглежда фолк индустрията не е обхваната от финансовата криза в страната, щом повишава цените на изявите на някои от звездите в този бранш.

В града на тепетата фолк иконата нито отрече, нито потвърди слуховете, че присъствието й вече струва 7 000 лв. Хубавицата каза, че не знае колко точно е тарифата за едно нейно участие. Не тя, а продуцентът й договаря и определя това. Въпреки увеличението, тя си остава една от най-желаните в чалга заведенията у нас.

Откритието на Милко Калайджиев е предпочитана не само в родината ни. Преди броени дни Преси се завърна от съседна Турция. Певицата сподели, че публиката в Чорлу я е посрещнала доста горещо. Виковете на феновете й там й напомнили за времената, в които родните чалга звезди се появяваха рядко и почитателите се радваха много повече на срещите с тях.

Преслава потвърди, че няма намерение да прави клип към “Ти да видиш”. Според нея, една песен може да се превърне в хит и без видеореализация. Изпълнителката на “Лудата дойде” каза, че тя е виновна последния й проект да не е клипиран. Главната причина за това е, че по принцип певицата не обича да се конти и да позира.