Бащата на Октай отчаян, иска да се пали

Крими

22-02-2013, 06:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Хасан Енимехмедов излязъл на терасата на жилището си и започнал да вика, че ако не пуснат сина му от ареста ще се самозапали

Бащата на 25-годишния Октай Енимехмедов, който насочи пистолет срещу екслидера на ДПС Ахмед Доган по време на националната конференция на партията в НДК на 19 януари, е направил среднощен опит за самоубийство, пише в. "24 часа".

Хасан Енимехмедов излязъл на терасата на жилището си в к-с "Изгрев" около 2 часа предната вечер и започнал да вика, че ако не пуснат сина му от ареста ще се самозапали.
Уплашени съседи бързо извикали полиция и патрул успял да изведе мъжа от жилището преди да се полее с бензин.

"Явно нервите му не издържат, притеснява се за сина си. След случая с Октай Хасан се затвори в себе си, вече не поздравява", коментираха съседи от блока.
След среднощния екшън Енимехмедов-баща е отведен в отрезвителя, тъй като е бил и пиян, а около 12 часа днес бе транспортиран от полицията до Центъра за психично здраве за прегледи.
По-големият брат на Октай Метин Енимехмедов, който спечели червеното ферари на Слави в конкурса "Танцувай с мен" не отговаряше на мобилния си телефон цял следобед.