Само една реплика... и си запленен

Направиха класация за най-секси реплики в киното

Кои са думите, които поставят всеки мъж в краката на една жена? Дами, можете да вземете за образец някои култови реплики в киното, които със сигурност ще постигнат този ефект!

Сайтът за запознанства Badoo.com помолил над 1000 жени да изберат най-съблазнителната фраза, произнесена от жена на големия екран.

"Това изследване на фразите за начало на флирт в действие и то не на какви да е фрази, а на най-добрите в Холивуд. Старите изглежда са по-добри - по-резки, по-остроумни и по-непринудени", обясни говорителката на сайта Луиз Томпсън.

Одри Хепбърн в трилъра "Шарада" (1963) казва на Кари Грант: "Не хапя, нали знаеш..., освен ако не се налага". Тези многозначителни слова оглавяват класацията за най-секси реплики от филми.

На второ място е фразата на Лорен Бакол към Хъмфри Богърт във филма от 1944 г. "Да имаш и да нямаш": "Няма нужда да казваш нещо...О, може би само да си свиркаш. Знаеш как да свириш с уста, нали?".

На трето място е анимационната героиня зайката Джесика, озвучавана от Катлийн Търнър във филма "Кой натопи заека Роджър?" (1988): "Не знаеш колко е трудно да си жена, която изглежда по начина, по който аз изглеждам".

Любимата реплика на мъжете пък, произнесена от жена, е тази на Бет Дейвис във филма от 1932 г. The Cabin in the Cotton: "Бих искала да те целуна, но току-що си измих косата".