Лиляна Павлова във "Факторът Кошлуков"

Общество

22-02-2013, 14:30

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Водещият свиква кръгла маса за промените в правителството

След дните на протести и оставката на кабинета "Борисов" тази събота "Факторът Кошлуков" ще разговаря за ситуацията в държавата с бившия регионален министър Лиляна Павлова.

В ефира на TV7 тя ще отговори на горещия въпрос ще изпадне ли страната в политическа и социална криза.

Павлова ще даде своето мнение и за това популизъм или решение е свикването на Велико народно събрание, какво искат хората и кой е верният ход за България.  

С оглед на кризисната ситуация публицистичното предаване е подготвило задълбочен анализ на събитията и точни тълкувания на хвърлените в общественото пространство рецепти за справяне с положението.

Водещият Емил Кошлуков ще свика кръгла маса, на която ще бъдат обсъдени промените в правителството. Сред гостите по темата ще е собственикът на "Дарик радио" Радосвет Радев и Петьо Блъсков.

"Факторът Кошлуков" няма да пропусне и темата за монополите и протестите срещу високите сметки за ток. Един срещу друг ще застанат експертът Стефан Гимозов и разследващият журналист на TV7 Диляна Гайтанджиева.

Водещият Емил Кошлуков ще разговаря с професор Калин Янакиев и за не по-маловажната тема за избора на нов патриарх и ситуацията в българската църква.