Локо се отпуши с 6:0 срещу Евроколеж

Спорт

22-02-2013, 16:39

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Дебют за черно-белите направи вратарят Петър Денчев, Владо Мирчев с първи гол

Локо (Пд) се отпуши в последната си контрола и удари четвъртодивизионния Евроколеж с 6:0. Мачът се игра пред около 300 души на градския стадион „Пловдив”. Неофициален дебют за черно-белите направи вратарят Петър Денчев – Шмайхела, който се появи в игра в 70-ата минута.

Головата серия откри Георги Стефанов с две бързи попадения. Първото падна в 5-ата минута с глава след центриране отляво на Атанасов.

20 минути по-късно Диего изведе Стефанов сам срещу вратаря и нападателят го прехвърли технично за 2:0. В 40-ата минута Диего се разписа за 3:0 с шут от воле с десния крак след центриране на Златински.

Капитанът на смърфовете сам покачи на 4:0 в 65-ата минута с топовен удар с левия крак от 25 метра. В 79-ата минута Владислав Мирчев изскочи сам срещу вратаря на колежани, но предпочете да подаде към Запрян Запрянов и юношата вкара за 5:0.

Пет минути преди края Запрянов центрира от корнера и Мирчев засече с глава за крайното 6:0. Това бе дебютно попадение за новото попълнение на смърфовете.

Локо игра в състав:

Жилков, Атанасов, Ковачев, Кавдански, Мечечиев, Даниел Георгиев, Златински, Диего, Маламов, Абушев и Стефанов (Кацарев, Денчев, Марков, Котев, Станков, Мирчев, Стамов, Запрянов, Тимонов и Николов).