И 11-годишните скочиха срещу EVN (ВИДЕО)

Мисия Пловдив

22-02-2013, 19:21

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Николай Христов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пловдив поиска развод с EVN

Нахраниха EVN с кроасани (СНИМКИ)

Огласиха исканията на протеста, подписват ги в неделя

Група 11-годишни момичета се присъединиха сами към протеста срещу EVN и издигнаха нарисуван от тях плакат против монополиста. Скандиранията на малките танцьорки очароваха множеството в крайната точка на протестното шествие – фонтана пред бившия партиен дом.

В 13-ия пореден ден на протеста демонстрантите използваха мегафоните, за да обсъдят исканията си. Те бяха прочетени точка по точка, за да може събралото се множество да ги чуе. Организаторите посочиха, че очакват допълнения и уточнения към условията, които в неделя предстои да бъдат дадени за подпис от всеки желаещ. След това парафите и исканията ще бъдат внесени официално в Президентството и Народното събрание. Едно от условията за спиране на уличните акции е прякото участие на народа в управлението на страната и разбиване на партийните схеми.

Сред стотината демонстранти скандираше и младеж, който показа шепа нарязани на парчета документи. Има цели чували с такива изрезки пред столичната централа на НАП, а също и пред финансовото министерство. Явно се опитват да прикрият далаверите си, посочи демонстрантът. Част от исканията и мнението на децата можете да видите във видеото.

 

 

 

СНИМКИ ОТ ПРОТЕСТА ДНЕС МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!