Ice Cream “вибрира” в Пловдив (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

22-02-2013, 19:09

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Специално интервю за Plovdivutre.bg

Миналата вечер Пловдив вибрира в ритъм заедно с една от най-известните хип-хоп банди – Ice Cream. Групата снощи направи прекрасен подарък за почитатели си в местен клуб. В града на тепетата за първи път прозвуча най-новото парче на симпатягите – “Взимам давам”.  Хващаме Ели, Монти, Виктор и Ice в прекрасно настроение. Специално за Plovdivutre.bg те споделиха за случващото се около тях и предстоящите им проекти.

Как се роди песента “Взимам давам”?

Ели: Идеята за нея е на Дани, той е нашия композитор. Прати ни демозапис и много я харесахме всички. “Взимам давам” е една от песните, по които най-дълго работихме и изпипахме в детайли.

Монти: Дълго време работихме по това парче – цели 4 дни (смеят се). Към нея ще има клип. В него ще участваме четиримата заедно с още много готини хора. Идеята за видеото е да е забавно.

Кога да очакваме нов албум?

Монти: Края на тази или най-късно началото на следващата година ще пуснем следващия албум. Има парчета, по които работим в момента. Март месец официално излиза последната ни песен “Взимам давам”, която изпълнихме днес за първи път пред вас. Най-късно юни ще изкараме още едно парче, което може би ще се казва “Ха–ха-ха”, но това никой не го знае, не сме го казвали никъде. Работим здраво и се радваме на живота!

Ели е единствената дама в отбора. Пазите ли я?

Виктор: Пазим я, доколкото тя ни позволява да го правим. Голямо момиче е и се оправя сама. С Ели сме заедно от доста време. Тя участваше в наши песни като гост- вокал. Познанството ни е от дълги години. С нея даже кумувахме на сватбата на наши общи приятели.

Щом падне мрак сте заедно на сцената. А през деня?

Монти: За да има група и тя да работи, прекарваме много време заедно. Ели само мрънка, че не й гледаме клиповете във фейсбук, но ние сме заедно по цял ден и това би ни дошло в повече.

Виктор: Освен Айс, всеки от нас има и други ангажименти. Не можем да лежим само на това, което изкарваме с групата. Но всяко свободно време го отделяме за работа с бандата.

Какво ще пожелаете на читателите на Plovdivutre.bg?

Монти: Усмихвайте се, забавлявайте се, защото животът е един. Всеки миг е уникален, времето върви напред, не назад, така че трябва да живеем с усмивки на лицата и да бъдем щастливи. Продължавайте да ни слушате, дори когато станем световно известни.

Виктор: Най-важното е човек да прави това, което иска, за да не съжалява след време, когато вече ще е късно.

Ice (Даниел): Аз мога да пожелая нещо в ноти. Не обичам да говоря, затова - бъдете здрави!

Ели: Слушайте повече българска музика. Подкрепяйте я и й се радвайте, защото това е нашата музика.