Отварят благотворителна работилница за мартеници

Пловдив Лайф

23-02-2013, 09:09

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кампанията събира средства за децата с церебрална парализа

Благотворителен арт базар и работилници в полза на децата с церебрална парализа ще бъдат открити в навечерието на баба Марта. Кампанията е съвместна проява на мол Галерия Пловдив и Фондация “Качество на живот”.

Каузата ни е да помогнем на децата с детска церебрална парализа в борбата им за физическа независимост. Любов ще вложим в мартениците, които ще изработим със собствените си ръце. Заповядайте и вие на 23-ти и 24-ти февруари в изложбената зала на втория етаж в мол „Галерия Пловдив” и съпреживейте с нас чистата емоция от това да помогнеш на човек в нужда, призовават организаторите.

В работилницта всеки гост ще може собственоръчно да направи своята мартеница и да дари стойността и в името на каузата. Събраните средства ще се инвестират в изграждането на рехабилитационен център за лечение на деца с детска церебрална парализа. Целта е към оперативното лечение да се добавят и най-новите технологии в рехабилитационната терапия и да се създаде Първи Център Южна Европа за комплексна и завършена терапия на пациенти с детска церебрална парализа.