Нефтохимик завърши наравно с Черно море

Спорт

23-02-2013, 17:11

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Утре отборът на Нефтохимик ще направи възстановителна тренировка на лагера в Слънчев бряг

Контролата на стадион Тича предложи добър футбол на зрителите, които дойдоха на стадиона за последния двубой на моряците с Нефтохимик преди пролетния полусезон. В началото на двубоя домакините представиха тима на Черно море за сезона.

Старши треньорът Димчо Ненов започна мача със следния състав:  1. Цанков  74. Патев  69. Хашев 23. Молдованов 22. Иванов 44. Димов  6.Гамаков 33.Ст. Ангелов 32. Божинов 77. Манев 9. Калоянов.

Домакините упражниха лек териториален превес, но без опасности пред вратата на нафтата. Гостите играеха на контраатаки като преи една от тях Васил Калоянов стреля към вратата на варненци, но топката премина встрани от вратата. До края на полувремето на няколко пъти защитниците и вратарят Цанков се намесваха добре и предотвратиха опасности пред вратата на нашите.

И през второто полувреме домакините бяха по-настойчиви и опитваха всичко, за да отбележат гол. Те обаче срещаха много добре организираната защита на шейховете, които и през втората част не позволиха да се стигне до сериозни опасности пред вратата пазена от Караманов и мачът завърши 0:0. В течение на мача в игра влязоха и останалите футболисти на бургаския тим.

Утре отборът на Нефтохимик ще направи възстановителна тренировка на лагера в Слънчев бряг, а в понеделник играе последна контрола в подготовката срещу  Амкар Перм.