Акулите загубиха от Ботев с 2:1

Спорт

23-02-2013, 17:27

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Утре акулите ще направят възстановяване и от вторник започват подготовка за първия двубой от първенството срещу Левски

Черноморец загуби последната си контрола  преди подновяването на сезона от отбора на Ботев Пловдив с 2:1. Иван Цветков (61) и Николай Павлов(77-дузпа) бяха точни за Ботев , а Гаел Нлундулу (65-дузпа) се разписа за акулите. Мачът се игра на стадиона в Димитровград пред около 500 зрители.
Треньорите Станимир Стоилов и Димитър Димитров  започнаха с футболистите, които смятат да пускат като титуляри през пролетния полусезон. И двата тима предпочетоха откритата игра и атаките се редяха и пред двете врати. Два от трите гола паднаха след изпълнение на дузпи. Мачът бе оспорван и интересен особено през втората част, когато и пред  двамата вратари бяха създадени поредица от опасности.

Черноморец показа добър синхрон в отделните линии, като особено добре в мача се включиха младите футболисти Терзиев, Филипов, Крумов, Нлундулу, които дават сериозна заявка, за доброто бъдеще на отбора. Добре им импонираха  и по-опитните Стоян Колев, Траян Дянков, Цветомир Цонков и Ванчо Траянов. Пролича обаче и това, че някои от новопривлечените играчи, които се появиха в игра, все още са далеч от формата, която се очаква от тях.

Утре акулите ще направят възстановяване и от вторник започват подготовка за първия двубой от първенството срещу Левски на стадион лазур идната неделя.