Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

24-02-2013, 10:00

Снимка:

Маскара

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Силиконов чадър за Бойко, ще се жени ли Лили Иванова и "секси" сестрата на Бекъм

Няма как да подминем най-значимата новина на седмицата, а именно оставката на Бойко Борисов. Тя предизвика ред сополи, ред сълзи не само сред обикновените му привърженици, но и сред звездите.

Оказа се, че премиерът се радва не само на народна любов, но и на ВИП силиконова армия. Най-известните кубици в страната - Николета Лозанова и Златка Димитрова, сложиха гръдта на амбразурата и ревнаха в подкрепа на Бойко.

Ще се въздържим да коментираме техните политически анализи и мрачни прогнози и ще им препоръчаме да действат с най-силното си оръжие. Защо пък да не станат основоположници на българското крило на прочутите голи каки от "Фемен"? Само така ще привлекат хиляди колебаещи се за кого да гласуват. И да действат бързо, че Станишев може да види съвета ни и да мобилизира Емилия Масларова, Мая Манолова и ествествено - Корнелия Нинова...

В същото време една от по-старите, но лачени силиконки - Глория, се включва от другата страна на протеста. Оказва се, че богатите също плачат. Фолкзвездата ни информира, че и тя плащала ток, и на нея сметките й били двойни и тройни. Време е и Гло да застане в челните редици на русенските протести, в крайно-дясната фракция на село Две могили.

"Все по-често ставам свидетел на това как младите момичета са готови на всичко, за да бъдат материално осигурени. Буквално на всичко". Това е един хубав извод за актуалното ни поколение, но важното е кой е стигнал до него. Лейдиз енд джентълмен, това е фолк величието Емануела. Която през своята кариера никога не е била с мъже заради парите. Може би заради секси бръчиците им...

И докато сме още на фолк вълна не можем да не изкажем съчувствие на Преслава. Най-популярната в момента чалга икона едва ли някога ще стигне до услугите на пластичен хирург. Нейната гръд, противно на природните закони при еднакво тегло си растат, ли растат. Сигурно горката вече не може да намери размер на сутиените си. Всъщност тя е една от малкото фолкпевици, които са лягали под ножа, за да намалява гръдната си обиколка.

Нашите звезди греят все по-ярко, за сметка на тийн любимеца Джъстин Бийбър. За ужас, а може би и радост, на милиони той е тръгнал по спиралата надолу. Певецът вече не въодушевява последователите си със сладникав поп, а с марихуана, татуировки и пиянски изцепки. Както е тръгнало скоро ще освободи пиедестала, на който го качиха девойките в невръстна възраст.

По света могат и да се терзаят за момчешките глупости на Бийбър, но ние в редакцията се развълнувахме от новина за Лили Иванова от достоверен източник. Примата ни получила предложение за сватба от неин руски набор-милионер. От информацията става ясно, че Леонид Жаботински поднесъл пръстен и паднал на колене. Колеги, айде като пишете нещо не ни правете на тъпи. На тази възраст ако паднеш на колене ще трябва да носиш наколенките на доктор Ливайн поне година.

Завършваме с един типичен пример за това колко е вреден алкохола. Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов бе забелязан да оказва своята гражданска подкрепа за Бойко Борисов на митинг в столицата. Дотук добре, ама в 12 на обед е хубаво на гърнето все още да има похлупак. Иначе ставаме свидетели на култови, макар и казани на завален език, фрази като тази: "Последно на митинг съм бил през 1991-ва, преди 29 години". Или г-н Борисов живее през 2020 година, или преди да се появи на площада е крачил бодро из софийските улици с Джони Пешеходеца.

Всъщност истинският ни финал няма да бъде музикален, а снимков. Изображението на седмицата е сестрата на Дейвид Бекъм, която реши да покаже сексапил. Гледайки кадъра си мисля, че трябва да бъдем доста по-снизходителни към родните знаменитости...