Ровете в гардероба, награди за най-яките "тикви" на шоуто на Helloween

София Лайф

25-02-2013, 12:24

Снимка:

Loud Concerts

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Бразилци опъват жици преди концерта Helloween и Gamma Ray

Надеждата на бразилския метъл Shadowside ще подгреят Helloween и Gamma Ray на концерта в София на 15 март в зала Арена Армеец, обявиха организаторите от Loud Concerts.

Южноамериканците съпровождат двете банди по време на цялото турне Hellish Rock Part II.

Създадени през 2001 година, с три албума зад гърба си и концерти в над 20 държави, Shadowside са считани за едни от водещите групи в бразилската рок и метъл сцена.

Друго интересно допълнение към дългоочакваното турне, което започва на 28 февруари, е и конкурса за най-добър костюм, който обявиха наскоро от щаба на Helloween. За да се превърне всеки концерт в едно незабравимо "Helloween-Party from Hell", групите ще имат нужда от креативността и фантазията на феновете си.

Двете групи призовават феновете си да се маскират се като Dr. Stein, Keeper, Mrs. God, като новите Войници-тикви или като каквото им хрумне, стига да е свързано с Helloween. По този начин концертите им ще се превърнат в истински хеви метъл карнавали.

Най-лудите и добри костюми ще спечелят и страхотни награди от щанда за мърчандайз, както и вечно място в легендарния "Hall of Hell" в сайта на групата.

Билетите за концерта са в продажба в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна, като цената им е 40 лева. На место в деня на концерта ще се влиза срещу 45.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват. Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата, като всеки запалил ще бъде изведен без право да се върне в залата, уточняват организаторите.