Да отслабнем: Мисията възможна!

Преди всякакви диети и ограничения, нека намерим своята мотивация

Макар все още да е студено навън, може да се каже, че зимата е почти минала и е време да се замилим, дами: какво ще обличаме и как ще изглеждаме лятото?

Само желание и закани за диети очевидно няма да помогнат. Хубаво е да започнем да мислим отсега за евентуално сваляне на килограми - само ако е нужно! - за да не стресираме тялото и нервите си с гладуване в последния момент.

Най-важното нещо е мотивацията. Ще ви предложим няколко хубави причини да изглеждате в добра форма и в страхотно настроение.

Първо и най-важно: искам да се чувствам добре в кожата си! Да мога да облека всичко, което ми хареса. Да показвам, а не да скривам. Каква по-добра мотивация от това? Всичко в границите на нормалното, естествено. Харесвайте се и вижте как това се отразява и на околните.

Мъжете... Мъжете, които ни карат да се тъпчем нещастни с шоколади и бургери, а после да се чудим как да го махнем това коремче. Мъжете, които сме срещнали и които предстои да срещнем. Никой от тях няма да ни зачекне на тема килограми, но колко е хубаво да се чувстваш красива в обятията му!

Да почнеш нова работа със сигурност е стресиращо, но е и добро начало да си кажеш: Сега е времето! Искате да се покажете в най-добрата си светлина, да блеснете не само с умения, но и със стил.

Имам воля! Докажете на себе си, че можете да постигате целите си - от нещо обикновено като това да не ядете по цял шоколад на ден до големите мечти.

Някой грубиян ви е обидил, че сте пълничка? Натрийте му носа! И имайте самочувствието, че сте жена.

В крайна сметка, на каквито и килограми и години да сте, обичайте се. Усмивката, себеуважението и движението помагат най-много в Отслабването: Мисия възможна!