Черна серия на пътя: Два трупа край Пазарджик, четирима ранени

Крими

25-02-2013, 14:03

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

18-годишна девойка почина в жестока катастрофа посред нощ

Двама са починали и четирима са ранени в резултат на катастрофи станали през уикенда.

Вчера около 03.00 часа на пътя Пазарджик-Пловдив тежка катастрофа отне живота на млада пловдивчанка. 19-годишен младеж, постоянно пребиваващ в страната ни украински гражданин, загубил контрол над своя „Фолксваген Голф”. Автомобилът изхвърчал от платното и се забил в крайпътно дърво. С него в колата пътували и три девойки от Пловдив. По-късно в болница едното от момичетата, на 18 години, е починало. Другите две са с различни травми и наранявания, оставени са за лечение в МБАЛ-Пазарджик.

Втори трагичен инцидент на пътя Пазарджик-Пещера в близост до разклона за село Дебращица е регистриран вчера около 16,30 часа. 62-годишен пазарджиклия загубил контрол над автомобила си. Колата изхвърчала от пътното платно и се озовала в намиращ се наблизо напоителен канал. Шофьорът е починал на място.

В събота около 18.30ч. край Панагюрище, при опит да изтегли намиращ се в канавката автомобил, 60-годишен шофьор повлякъл свой 71-годишен съгражданин. Мъжът паднал на земята, в резултат на което е получил мозъчен кръвоизлив. Екип на „Спешна помощ” го е транспортирал до МБАЛ-Пазарджик, където е настанен. Няколко часа по-късно на пътя между село Добровница и Пазарджик станала втората катастрофа. 35-годишен мъж от областния град загубил управление над опела си. Автомобилът изхвърчал от пътното платно и се набутал в напоителен канал. Шофьорът е откаран и настанен в пазарджишката областна болница.