Кокала пред SL: "Васил Левски" е за Реал и Барса, не за Локо (Сф)

Спорт

25-02-2013, 14:56

Автор:

Адриана Димитрова

Всичко от Автора

Вижте коментарът на Емил Велев за предстоящия сблъсък с бившия му тим Локо (Пд)

Старши треньорът на Локомотив (София) Емил Велев-Кокала разкри пред Sportline.bg къде се очаква да домакинства отборът през пролетта.

 

Той изключи варианта за националния стадион "Васил Левски", където, според думите му, наемът бил като за най-голямото дерби в световния футбол - Реал (Мадрид) - Барселона. "Засега няма яснота по този въпрос, чакаме лицензионната комисия да си каже мнението за стадиона ни. Нашето желание е да домакинстваме в "Надежда", но не знаем дали ще бъде така. Заявили сме два стадиона - този в Своге, и "Славия" в "Овча купел". За "Васил Левски" и дума не може да става! Там мислят, че ще играят Барселона и Реал (Мадрид) - такъв им е наемът", отсече той.
 
Треньорът разкри очакванията си от сблъсъка с бившия му отбор Локомотив (Пловдив) на старта на пролетния полусезон в "А" група. "Винаги излизам за победа и вярвам, че Локомотив (Сф) ще си тръгне с точки от "Лаута". В България е трудно отборите да се изненадаме с нещо, но не се знае. Думите на Зума, че отборът е нов и аз не го познавам, ще коментирам така: Мога да изброя поне 12-13 имена на играчи, които още са там и лично аз съм ги привлякъл".

Велев отрече информациите, че в "Надежда" се интересуват от защитника на ЦСКА Костадин Стоянов. "Никой не ми е казвал, че Стоянов ще идва в Локомотив, коментира специалистът. - Не знам дори, че в ЦСКА не го искат. Какво е мнението ми за неговите качества, ще запазя за себе си", категоричен бе той.